Mali grad

Politika zasebnosti

Spoštujemo vašo zasebnost

Na Občini Kamnik spoštujemo vašo zasebnost in v skladu z veljavnimi predpisi s področja varovanja osebnih podatkov (Zakonom o varstvu osebnih podatkov - ZVOP-1, Ur. l. RS št. 94/07 in Splošno uredbo o varstvu podatkov - GDPR na uradni spletni strani www.kamnik.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Pomen izrazov

Lastnik spletne strani www.kamnik.si je Občina Kamnik, upravljavec spletne strani pa podjetje Creatim Ržišnik Perc d.o.o..

Obiskovalec ali uporabnik spletne strani www.kamnik.si je vsaka oseba, ki obišče omenjeno spletno stran. V besedilu je obiskovalec večkrat nagovorjen v drugi osebi množine (vi, vaše...).

Katere podatke zbiramo

Ko izpolnite kontaktni obrazec Žulj tedna, v sistem vnesete svoje ime, priimek in elektronski naslov, skratka podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo.

S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke

Namen zbiranja podatkov na spletni strani www.kamnik.si je informativne narave, in sicer:

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo uporabljali le v skladu z namenom, določenim v zgornji točki, shranjeni pa bodo za namen evidence. Kot uporabnik imate pravico kadarkoli zahtevati, da upravljavec osebnih podatkov vaše osebne podatke izbriše iz zbirk osebnih podatkov. V kolikor boste to želeli, nam to sporočite v pisni obliki na naš elektronski poštni naslov qsAlbnojl/tj.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Spletna stran www.kamnik.si gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom (Creatim RP).

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji, kot to velja za Občino Kamnik.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na strani www.kamnik.si lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. Občina Kamnik na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov na Občini Kamnik nam lahko pišete na pcdjobAlbnojl/tj.