Mali grad

Zapore cest v času 11. Veronikinega teka

08.10.2019

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik bo letos organiziral že 11. Veronikin tek, ki je del serije tekov Gorenjska, moj planet. Tek bo tudi letos potekal na deset kilometrski trasi v enem krogu po mestu Kamnik in okolici, za kar so organizatorji v preteklosti prejeli izredno pozitivne odzive tekačev.

»Za izvedbo teka na takšni trasi pa je potrebna večja zapora cest. Prireditev želimo izpeljati čimbolj varno, zato bodo zaprti posamezni odseki cest, tudi najbolj prometnih. Ure zapore so okvirne, saj gre za mobilne zapore, kjer bo promet občasno sproščen. Vsem udeležencem v prometu se za vse nevšečnosti opravičujemo in jih prosimo za razumevanje. Voznike prosimo za razumevanje in da upoštevajo navodila redarjev. Zapore bomo umaknili takoj, ko bo mogoče pojasnjuje vodja športnih programov na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik Franci Kramar.

Predvidene prometne zapore v času 11. Veronikinega teka:

V soboto, 12. oktobra, bodo na južnem in severnem delu Šutne ter na Kolodvorski ulici spuščeni dvižni stebrički od 9.00 do 15.00. Semaforji v križišču Cankarjeve z obvoznico ter Maistrove z obvoznico pa bodo od 9.00 do 15.00 prestavljeni na utripajočo rumeno luč. Na Sadnikarjevi in Petruškovi pa bo vzpostavljena intervencijska cesta in bo tako od 9.15 do 15.00 fizična zapora odstranjena.


<< Nazaj | Obvestila