Mali grad

Cestne zapore v času 9. Veronikinega teka

04.10.2017

Cestne zapore v času 9. Veronikinega teka

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik bo v soboto, 7. oktobra 2017, že devetič organiziral največjo tekaško prireditev v Kamniku – Veronikin tek. Gre za sedmi letošnji tek serije Gorenjska, moj planet. Posebnost letošnjega teka je, da bo tekmovanje za odrasle prvič potekalo v enem krogu in sicer na 10-kilometrski trasi okoli Kamnika. Dopoldan bo potekalo Občinsko prvenstvo v uličnem teku osnovnih šol, popoldan pa tek predšolski otrok – Ciciban teče.

Ker kot organizatorji želimo prireditev izpeljati čim bolj varno, bomo zapirali posamezne odseke cest, tudi najbolj prometne. Ure so okvirne, saj gre za mobilne zapore, kjer bo promet občasno sproščen.

Predvidene zapore v soboto, 7. oktobra 2017:

V tem času bodo na južnem in severnem delu Šutne ter na Kolodvorski ulici spuščeni dvižni stebrički od 9. do 15. ure. Semaforji v križišču Cankarjeve z obvoznico ter Maistrove z obvoznico pa bodo od 9.00 do 15. ure prestavljeni na utripajočo rumeno luč. Na Sadnikarjevi in Petruškovi pa bo vzpostavljena intervencijska cesta in bo tako od 9.15 do 15. ure  fizična zapora odstranjena.

Voznike prosimo za razumevanje in upoštavanje navodil redarjev. Zapore bomo umaknili takoj, ko bo mogoče.


<< Nazaj | Obvestila