Mali grad

»eRačun je Zdrav Razum«

03.03.2015

 

V podjetju PUBLICUS, d.o.o., Ljubljana se zavedamo, da sodobno ravnanje s komunalnimi odpadki v prvi vrsti zahteva sledenje načelom trajnostnega razvoja, s poudarkom na preprečevanju onesnaževanja okolja. Hkrati s kakovostnim izvajanjem odvozov odpadkov pa želimo, da bi svoje odgovorno ravnanje do okolja izražali tudi na ravni organizacije kot take.

Eden v vrsti ukrepov za doseganje cilja okolju prijaznega delovanja je uvajanje elektronskega načina poslovanja, konkretno uvedba elektronske verzije mesečnega računa za opravljene storitve ravnanja s komunalnimi odpadki (eRačun). S tem želimo stopiti v korak s časom in se ustrezno odzvati na potrebe sodobne družbe, ki ji nove informacijske tehnologije niso tuje.

eRačun pomeni, da vam mesečno fakturo za opravljene storitve ravnanja s komunalnimi odpadki namesto v papirni obliki pošljemo v elektronski obliki v vaš elektronski poštni predal (datoteka v pdf formatu).

Da bi bil prehod na eRačun za vas občane kar se da enostaven, smo vzpostavili spletno stran ZelenaPot.com. Tu se nahajajo podrobnejše informacije o akciji in navodilo kaj morate narediti, da boste odslej prejemali elektronsko verzijo računa.

NAŠA PONUDBA:

Zgoraj navedeni ugodnosti (1 evro in sodelovanje v žrebu) veljata tudi za vse tiste občane, ki že imate vzpostavljeno plačevanje preko trajnika in se boste odločili za prehod na eRačun.

VAŠ PRISPEVEK:

Besedilo in fotografije: Gregor Kranjec, PUBLICUS, d.o.o., Ljubljana


<< Nazaj | Novice