Mali grad

Župan sprejel državnega prvaka v kategoriji Master B Klemna Hančiča in svetovnega prvaka v športnem ribolovu s čolna Domna Semprimožnika

25.09.2013

 

Sprejem državnega prvaka v kategoriji Master B Klemna Hančiča

Popoldan je župan Marjan Šarec v Poročni dvorani občinske stavbe sprejel Kamničana Klemna Hančiča, ki s svojimi kolesarskimi rezultati uspešno zastopa barve občine Kamnik. Z letošnjo pripravljenostjo posega po vrhunskih rezultatih in zmaguje v vseh kategorijah. V mesecu juniju je bil zmagovalec 19. Kronometra v Kamniško Bistrico 2013, v avgustu je na 25. Kolesarski dirki Kranjski Rak 2013 dosegel 5. mesto, septembra pa osvojil naslov državnega prvaka v kategoriji Master B v vzponu na Nanos. To je le peščica izjemnih rezultatov, saj se tekmovanja še niso zaključila, a je že znano, da je zmagovalec pokala Slovenije v kategoriji Master B.

Župan Marjan Šarec je Kamničanu, ki s svojimi zavidanja in spoštovanja vrednimi kolesarskimi uspehi predstavlja občino Kamnik tudi izven njenih meja, zaželel bogate in vrhunske kolesarske rezultate tudi v prihodnje. Na poti k zaključku sezone pa še iskreno čestital za prihajajoči naslov pokalnega zmagovalca v kategoriji Master B.

Sprejem svetovnega prvaka v športnem ribolovu s čolna Domna Semprimožnika

Prav tako je župan Marjan Šarec v Poročni dvorani občinske stavbe sprejel Motničana Domna Semprimožnika, športnega ribiča, ki je na svetovnem prvenstvu na Portugalskem osvojil zlato ekipno odličje v športnem ribolovu s čolna.

V Setubalu na Portugalskem je od 7. do 14. septembra 2013 potekalo 13. svetovno prvenstvo za U21 v športnem ribolovu iz čolna. V kategoriji so bili tekmovalci stari od 17 do 21 let, med njimi pa je barve Slovenije zastopal tudi Motničan Domen Semprimožnik. Po lanskoletnem zlatem odličju v športnem ribolovu z morske obale, s svetovnega prvenstva v Črni Gori, je letos Motničan Domen Semprimožnik ponovil izjemen rezultat in na Portugalskem osvojil krono zlatega ekipnega odličja v športnem ribolovu s čolna.

Župan Marjan Šarec je Domnu za uspeh na Portugalskem predal zahvalo in mu obenem čestital tudi za vse ostale vrhunske rezultate.

Iskrene čestitke obema športnikoma!


<< Nazaj | Novice