Mali grad

Župan podpisal Protokol o sodelovanju Občine Kamnik in Policijske postaje Kamnik

30.09.2013

 

Župan Marjan Šarec in komandir Policijske postaje Kamnik Sebastjan Juhant sta dopoldan v Poročni dvorani občinske stavbe podpisala Protokol o medsebojnem sodelovanju Občine Kamnik in Policijske postaje Kamnik. 

Cilj tovrstnega sodelovanja je zagotavljanje pomoči pri izmenjavi informacij na področju varnostne in druge problematike, ki so pomembne za javno varnost in javni red na območju občine Kamnik. Občinsko redarstvo in Policijska postaja Kamnik bosta tako s skupnimi akcijami oziroma nadzori ter ustreznim sodelovanjem prispevala k večji varnosti in kakovosti življenja občank in občanov občine Kamnik.

»Gre za korak naprej v zagotavljanju varnosti naše občine, saj smo s podpisom Protokola zagotovili operacionalizacijo neposrednega sodelovanja z redarstvom Občine Kamnik«, je povedal komandir Policijske postaje Kamnik Sebastjan Juhant.

Župan Marjan Šarec pa je ob današnjem podpisu dejal: »Tako Občina Kamnik kot Policijska postaja Kamnik smo v službi občank in občanov. Le-ti od nas pričakujejo zagotavljanje varnosti, urejenosti in pripravljenost prisluhniti njihovim težavam, ne glede na uro in dan. S tem podpisom smo se zavezali k še boljšemu sodelovanju obeh institucij. Sedaj morajo slediti še dejanja!«

 

 


<< Nazaj | Novice