Mali grad

Župan na obisku Društva podeželskih žena Kamnik-Komenda in PGD Duplica

26.02.2011

 

Društvo podeželskih žena Kamnik-Komenda združuje kmečke in podeželske žene z osrednjega predela občine Kamnik in sosednje občine Komenda. Kot je povedala predsednica Društva, Cvetka Ristovski, je glavni namen društva druženje, izmenjava informacij, medsebojna pomoč, organizirajo pa tudi izlete, piknike, izobraževanja.

Na današnjem letnem občnem zboru so predstavile njihovo delo v preteklem letu in predstavile plan dela za tekoče leto. Posebno vesele so bile obiska župana, ki jim je obljubil boljše sodelovanje in povezovanje med Društvom in kmeti, saj se zaveda vsestranskega pomena kmetov tako za zdravo pridelavo hrane kot tudi pri skrbi za urejen videz krajine.

 

Ob 18. uri pa se je v sejni sobi PGHD Duplica pričel redni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Duplica na katerem so izvolili organe občnega zbora, poročali o preteklem delu in sprejeli delovni program, finančni načrt in program nabave opreme v letu 2011. Zbrane je pozdravil tudi župan Marjan Šarec, pohvalil njihovo požrtvovalnost in trud ter jim zaželel čim manj nesreč.


Delno povzeto po: kamnican.si
Fotografije: Damjan Hančič

 


<< Nazaj | Novice