Mali grad

Župan je podelil knjižne nagrade najboljšim učenkam, učencem, dijakinjam in dijakom

10.06.2019

 

Župan je podelil knjižne nagrade najboljšim učenkam, učencem, dijakinjam in dijakom»Vse naše sanje se lahko uresničijo,
če imamo pogum, da jim sledimo.«
(Walt Disney)

Župan Matej Slapar je popoldan v čudovitem ambientu samostana Mekinje podelil knjižne nagrade 39 najboljšim učenkam, učencem, dijakinjam in dijakom kamniških osnovnih in srednjih šol ter Glasbene šole Kamnik v šolskem letu 2018/2019. Dogodku so prisostvovali tudi podžupan Sandi Uršič, podžupan dr. Jernej Markelj, vodja Oddelka za družbene dejavnosti Tina Trček, vršilka dolžnosti direktorice Javnega zavoda Mekinjski samostan Saša Ceglar Vidmar, ravnatelji in mentorji nagrajenih učenk in učencev ter seveda ponosni starši, stari starši in prijatelji.

Učenkam in učencem je župan Matej Slapar iskreno čestital za njihov uspeh: »Dragi učenke in učenci, dijakinje in dijaki, današnji dan je za vas nekaj posebnega. Ponosni smo na vas, predvsem pa na vaše dosežke in vaše prizadevno delo. Vaše znanje ni tako samoumevno, saj ste na poti šolanja, verjamem, trdo garali za to, da danes lahko sedite tukaj.  Izredno sem vesel, ko gledam mladino, ki verjame v to, da je znanje bogastvo in zaklad, ki nam ga nihče ne more vzeti. Zato vedno in povsod pogumno izberite tisto pravo pot. Tisto, ki bo uresničevala vaše sanje, skrivnost do uspeha pa dosegajte s takšno prizadevnostjo, vztrajnostjo in pogumom kot doslej. Obilo uspeha v nadaljnjem šolanju in življenju, da boste tudi v prihodnje ponos in zagon naše občine in države. Srečno letošnja generacija najboljših učenk, učencev, dijakinj in dijakov!«

Osnovna šola Frana Albrehta

Osnovna šola Stranje

Osnovna šola Toma Brejca

Osnovna šola Marije Vere

Osnovna šola 27. julij Kamnik

Osnovna šola Šmartno v Tuhinju

Glasbena šola Kamnik

Člani glasbene skupina Before Time

Osnovna šola CIRIUS Kamnik

Srednja šola CIRIUS Kamnik

Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik

Obrazložitve letošnjih dobitnikov knjižnih nagrad in priznanj si lahko preberete TUKAJ

Za glasbo so poskrbeli člani skupine Before time, ki so zaigrali avtorski skladbi Enim uspe in Brez tega se ne da živeti. S kitarsko točko sta nas z glasbenim presežkom presenetila Duo Paleon, za nadvse zabavno povezovanje, ob kateri smo se vsi iz srca nasmejali, pa je poskrbel Sašo Stare. Učenci in zbrani so ob koncu in začetku prireditve uživali ob zvokih glasbene podlage iz Mladinskega centra Kotlovnica.

ISKRENE ČESTITKE!


<< Nazaj | Novice