Mali grad

Župan čestital Miru Kregarju, dr. Aleksandru Dopliharju in Lei Sitar

13.12.2011

 

Kamničan Miro Kregar je na letošnjem Ultraman triatlonu na Havajih, na tem zares peklenskem tekmovanju, dosegel 3. mesto. Uspeh je še toliko večji, ker je po prvem izredno slabem dnevu v drugem in tretjem dnevu tekmovanja presegel samega sebe, še posebej pri teku na 84 km, kjer je dosegel najboljši rezultat.

Župan Marjan Šarec, je 49-letnega triatlonca iz Zg. Stranj sprejel v poročni dvorani ob 11. uri in mu je za njegov trud in voljo iskreno čestital in mu zaželel veliko energije tudi pri nadaljnjih podvigih.

 

"Čeprav je želja pomagati drugim stara, kolikor je staro človeštvo, je prostovoljstvo v teh kriznih časih izredno pomembno, saj izpolnjuje življenje in te dela bolj zadovoljnega," je v pogovoru z županom Marjanom Šarcem poudaril dr. Aleksander Doplihar, vodja ljubljanske ambulante Pro bono in letošnji dobitnik nagrade za prostovoljstvo. Župan je pritrdil njegovim besedam, mu iskreno čestital za njegov doprinos človečnosti in dodal, da ljudje še vedo kaj pomeni trud za nemočne. Dr. Aleksander Doplihar je bil včeraj izbran tudi za Ime tedna na Valu 202.

 

V začetku decembra pa nas je presenetila še Lea Sitar, 17-letna Kamničanka, ki je na tekmovanju Queen of the World 2011 v Berlinu zasedla 5. mesto in tako postala 4. spremljevalka Kraljice sveta. Tudi njej je župan iskreno čestital, ji podaril šopek rož in ji zaželel lepih uspehov v modnem svetu.

 

Vsem trem še enkrat iskreno čestitamo!


<< Nazaj | Novice