Mali grad

Župan Marjan Šarec obiskal podjetje TPS IMP Toplotni prenosniki - investicije, montaža, prodaja d.o.o.

04.07.2017

 

Župan Marjan Šarec obiskal podjetje TPS IMP Toplotni prenosniki - investicije, montaža, prodaja d.o.o.Dopoldan je župan Marjan Šarec skupaj z vodjo Oddelka za urejanje prostora dr. Marijo Tadejo Ježek na povabilo prokurista Bojana Krmelja obiskal podjetje TPS IMP Toplotni prenosniki - investicije, montaža, prodaja d.o.o. iz Kamnika.

Podjetje TPS IMP Toplotni prenosniki - investicije, montaža, prodaja d.o.o. je proizvodnjo podjetje, ki se ukvarja, kot že samo ime pove, s toplotnimi prenosniki.

V Občino Kamnik so poslovne prostore in proizvodnjo preselili v začetku leta 2016. Vizija podjetja je razvoj, izdelava in trženje kakovostnih, človeku in okolju prijaznih proizvodov. Podjetje želi postati največji dobavitelj v segmentu komponent za klimatske naprave na območju Balkana. Vsi cilji vodijo izključno k večjemu zadovoljstvu kupcev, zaposlenih in lastnikov podjetja. Trenutno zaposlujejo 42 ljudi, letno izdelajo približno 13.000 proizvodov, želijo pa razširiti svojo dejavnost, tako poslovne prostore kot tudi samo rast podjetja.

Župan Marjan Šarec se je skupaj z vodjo Oddelka za urejanje prostora dr. Marijo Tadejo Ježek odzval vabilu prokurista Bojana Krmelja in si ogledal proizvodnjo rastočega podjetja. Beseda je tekla o možnostih širitve proizvodnje in posledično večje gospodarske prepoznavnosti Občine Kamnik. Župan se je srečal tudi z zaposlenimi, med katerimi je kar nekaj Kamničanov.  


<< Nazaj | Novice