Mali grad

Žulj tedna

31.01.2017

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, kdaj bo Občina Kamnik objavila javni razpis za oddajo neprofitnih stanovanj v najem in kdo lahko kandidira na razpisu.

Odgovor občinske uprave

V letu 2017 bo na uradni spletni strani Občine Kamnik www.kamnik.si in na oglasni deski (preddverje občinske stavbe) objavljen javni razpis za oddajo neprofitnih stanovanj v najem. Točnega datuma objave vam še ne moremo sporočiti, vam pa predlagamo, da redno spremljate navedeni mesti, kjer bodo dostopne vse informacije.

Do kandidiranja na razpisu bodo upravičeni občani, ki bodo izpolnjevali naslednje splošne pogoje:


<< Nazaj | Novice