Mali grad

Žulj tedna

30.05.2017

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, kdaj se bo odprl kamniški letni bazen in, ali so nedavne poplave kaj vplivale na njegovo delovanje?

Odgovor občinske uprave

Kamniško letno olimpijsko kopališče bo letos odprto od 9. junija do predvidoma 3. septembra. Izredno čista voda bo ogrevana na prijetnih 25 stopinj Celzija, kopališče pa bo med tednom odprto od 10. do 18. ure in od 10. do 20. ure med vikendi, razen v obdobju do 23. junija, ko bo bazen med tednom odprt od 13. do 18. ure ter med vikendi od 10. do 18. ure. Prednost kamniškega kopališča so tudi izredno ugodne cene dnevnih, predvsem pa letnih kart, ki so med najnižjimi oziroma celo najnižje na slovenskih kopališčih z ogrevano vodo. Kupci letnih kart lahko le-te po znižani ceni za odrasle (25 evrov) prejmejo do 9. junija 2017 na TIC Kamnik ali na bazenu samem.

Nedavne poplave, ki so prizadele tudi kamniški bazen, zaradi hitrega ukrepanja zaposlenih in kamniških gasilcev, ki smo jim izredno hvaležni za učinkovito posredovanje, niso povzročile velike škode, poškodovana je bila glavna črpalka, je pa bilo po njih potrebno ogromno čiščenja. Poplave pa ne bodo vplivale na začetek obratovanja.

Vse spremembe obratovalnega časa in morebitno zaprtje bazena ter informacije o vseh dogodkih, ki se bodo odvijali na kamniškem letnem bazenu, pa lahko spremljate spletno stran Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik in družabno omrežje facebook.


<< Nazaj | Novice