Mali grad

Žulj tedna

29.12.2015

 

Ker je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

VPRAŠANJE

Občan se je prve faze ceste skozi Podgorje, kot vsakodnevni uporabnik, zelo razveselil, vendar ga skrbi, saj pravi, da je nova cesta polna neravnin in izredno slabe kvalitete - "avto trese bolj kot je to običajno".

ODGOVOR OBČINSKE UPRAVE

V sklopu rekonstrukcije LC 16001 Podgorje – Kamnik, 1. faza smo v mesecu novembru 2015 izvedli tudi asfalterska dela na vozišču omenjenega objekta ter hodnikih za pešce. Rezultati kontrole proizvedenih in vgrajenih asfaltnih zmesi izkazujejo ustreznost le-teh.

Naknadno smo preverjali še ravnost vozišča in prejeli poročilo o pregledu vozišča. Kot so v poročili zapisali pristojni na KPL d.d. so meritve po postopku skladno z TSC 06.610:2003 pokazale ustreznost vgrajene plasti glede ravnosti, razen na treh kratkih odsekih, kjer so te vrednosti nekoliko presežene, vendar ne vplivajo bistveno na udobnost vožnje.


<< Nazaj | Novice