Mali grad

Žulj tedna

29.08.2017

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanko zanima zakaj je Komunalno podjetje Kamnik zaprlo prehod čez svoje dvorišče v Keršmančev park (ta prehod se je uporabljal več kot 50 let) in s tem onemogočil prehod starejšim in najmlajšim osebam?

Odgovor občinske uprave

Iz Komunalnega podjetja Kamnik, zemljišče je namreč njihovo, so nam posredovali naslednji odgovor:  

Prehod čez dvorišče Komunalnega podjetja Kamnik, d. d., ki je v privatni lasti, smo bili primorani zapreti zaradi varovanja zasebne lastnine in preprečitve zbiranja raznih skupin, ki so se v zadnjem času vse pogosteje nahajale in zbirale na zemljišču in ob objektih Komunalnega podjetja Kamnik, d. d., ter povzročale materialno škodo tako na objektih kot tudi v njihovi okolici.

Občanom Kamnika pa je prehod do mostu čez Kamniško Bistrico in do parka še vedno omogočen, in sicer 50 metrov višje proti severu.


<< Nazaj | Novice