Mali grad

Žulj tedna

28.03.2017

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, ali je mogoče na kamniških Žalah postaviti stojnico za prodajo nagrobnih aranžmajev. Koliko stane najem stojnice?

Odgovor občinske uprave

Občina Kamnik na zelenici pred pokopališčem na Žalah omogoča postavitev stojnice, trenutno pa že oddaja v najem zemljišče, na katerem je nameščen svečomat.

Cena najema javne površine za stojnico v velikosti do vključno 10 m2 znaša 13 EUR/dan oziroma 130 EUR/mesec.

Če so občanke in občani zainteresirani za najem stojnice morajo izpolniti vlogo in jo oddati na Občino Kamnik, Glavni trg 24, 1240 Kamnik.

Vloga je dostopna TUKAJ (vloga za najem javnih površin).


<< Nazaj | Novice