Mali grad

Žulj tedna

27.10.2015

 

Ker je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

VPRAŠANJE

Občana zanima, kako Občina Kamnik pomaga pri financiranju športnih društev.

ODGOVOR OBČINSKE UPRAVE

Občina Kamnik je prepoznavna po širokem omrežju in športnih aktivnostih, ki jih izvajajo številna športna društva. Glede same športne infrastrukture pa se kaže potreba po njeni posodobitvi in predvsem potrebi po zato potrebnih virih finančne podpore. Zato Občina vse zainteresirane seznanja z možnostmi sofinanciranja projektov, ki jih z vsebino javnega razpisa omogoča Fundacija za šport.

Fundacija za šport je 16. 10. 2015 v Uradnem listu Republike Slovenije št. 78, objavila 2 javna razpisa, in sicer:

Na razpis se lahko prijavijo vse pravne osebe javnega ali zasebnega prava in zasebniki, ki izpolnjujejo predpisane pogoje za izvajanje dejavnosti na področju športa in so lastniki športnih objektov oziroma investitorji del na športnih objektih.

Na razpis se lahko prijavijo vse pravne osebe javnega ali zasebnega prava in zasebniki, ki izpolnjujejo predpisane pogoje za izvajanje dejavnosti na področju športa. Pogoji za sofinanciranje izvajalcev so določeni v pravilniku.

Rok oddaje vlog je 16. 11. 2015. Več informacij pa je dostopnih na povezavi: http://www.fundacijazasport.org/si/razpisi/razpisi-2015.


<< Nazaj | Novice