Mali grad

Žulj tedna

26.01.2016

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanko zanima, kdaj bo v občini Kamnik potekal vpis v vrtce za šolsko leto 2016/2017?

Odgovor občinske uprave

Poziv k javnemu vpisu novincev v vrtce v občini Kamnik za šolsko leto 2016/2017 bo objavljen na spletnih straneh občine, vrtcev in na oglasnih deskah, v petek, 12. 2. 2016.

V pozivu bodo navedena tudi podrobnejša navodila glede načina oddaje vlog ter rok, v katerem bodo starši obveščeni o sprejemu oziroma zavrnitvi otrok v vrtce.

Vloge za vpis otrok v vrtce bodo na voljo na sedežu vrtcev, v posameznih enotah ter na spletnih straneh vrtcev ter Občine Kamnik. Prav tako bo na spletnih straneh vrtcev objavljeno predvideno število prostih mest po posameznih enotah.


<< Nazaj | Novice