Mali grad

Žulj tedna

24.11.2015

 

Ker je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

VPRAŠANJE

Občana zanima, ali bo tudi letos možno zakupiti stojnice v času novoletnega sejma v Kamniku, kje bodo stojnice postavljene in do kdaj se je potrebno prijaviti za zakup.

ODGOVOR OBČINSKE UPRAVE

Zavod za turizem in šport v občini Kamnik je 17. novembra 2015 objavil Javni poziv za stojnično prodajo na novoletnem sejmu v Kamniku, ki si ga lahko ogledate tukaj. Leto je namreč naokoli in spet bodo med nami trije »dobri možje«, s tem pa tudi praznično decembrsko razpoloženje z veliko dobrotami. Kamnik se že vneto pripravlja na bližajoči se pravljični december. Vabljeni so vsi razstavljavci, da s svojo bogato in izbrano ponudbo na novoletnem sejmu v Kamniku popestrijo dogajanje in prikradejo nasmehe na obraze obdarovancev.

Sejem bo potekal na Glavnem trgu v središču Kamnika, od torka, 22. 12. 2015, do četrtka, 31. 12. 2015. Urnik obratovanja je od 15. do 19. ure oziroma do konca koncerta na glavnem odru.

Na voljo so pokrite sejemske stojnice, v velikosti 2×1 meter, z odlagalno polico. Pogoj za najem stojnice je izključno 6-dnevni zakup (60 evrov z vključenim DDV-jem). Ob prijavi boste po pošti prejeli račun, ki ga je potrebno poravnati do začetka sejemske prodaje.

Rok prijave je do vključno petka, 18. 12. 2015. 

Sejemske stojnice so namenjene prodaji izdelkov, ki po svojem namenu in obliki ustrezajo prazničnemu vzdušju ter so primerni prazničnemu obdarovanju. Vsi razstavljavci morajo imeti potrdilo o osebnem dopolnilnem delu, samostojni dejavnosti ali kateri drugi obliki dejavnosti.

Prijavnica za stojnično prodajo

Pravila za stojnično prodajo

Prijavnico lahko pošljite po elektronski pošti na naslov: doroteja.narat@kamnik-tourism.si


<< Nazaj | Novice