Mali grad

Žulj tedna

24.04.2018

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanko zanima, ali bo tudi letos organizirano poletno počitniško varstvo.

Odgovor občinske uprave

Društvo Počitniško varstvo Kamnik bo tudi letos s pomočjo Občine Kamnik organiziralo poletno počitniško varstvo, ki bo potekalo od 26. junija do 31. avgusta 2018. Varstvo bo potekalo na Osnovni šoli 27. julij Kamnik (v centru Kamnika), vsak dan med ponedeljkom in petkom, od 7. do 16. ure. Vabljeni so vsi učenci kamniških osnovnih šol od 1. do 5. razreda. Letos bodo naše počitniške dni programsko zaznamovali zanimivi svetovni dnevi, med njimi bodo spoznali svetovni dan gasilcev, svetovni dan čebel, svetovni dan glasbe in še in še. Vsak termin bo poimenovan po enem svetovnem dnevu, ki bo osnova za vse dejavnosti programa. Pripravljamo pester in aktiven program, ki ga bodo sestavljel zanimive ustvarjalnice in športne aktivnosti. Ves čas se bomo povezovali z lokalno skupnostjo. Ob toplih in sončnih dneh bodo obiskali tudi kamniški bazen.

Že lansko leto so razširili počitniško varstvo ter pripravili unikatno varstvo za otroke s posebnimi potrebami. Tudi letos bomo le-to ponovili ter tako zagotovili možnost počitniškega varstva vsem otrokom v Občini Kamnik.

Program varstva:

Prijave so že odprte in bodo potekale vse do 24. maja 2018, število mest za posamezni termin je omejeno. Prijavnice lahko dobite na spletni strani matične sole ali na spletni strani društva Počitniško varstvo: http://pocitniskovarstvo.si/. Cena dnevnega varovanja z vključenim kosilom, popoldansko malice, programom, zavarovanjem in akontacijo znaša 8 evrov (za otroke izven Občine Kamnik cena znaša 10 evrov). Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 030 313 324 ali se na organizatorje obrnete preko elektronske pošte: pocitnisko.varstvo@gmail.com.


<< Nazaj | Novice