Mali grad

Žulj tedna

17.07.2018

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, ali je možno najeti prostor v Mekinjskem samostanu za organizacijo dogodka in, kakšna je cena.

Odgovor občinske uprave

Prostore za organizacijo različnih dogodkov, ki so skladni z namensko rabo objekta (kulturna, izobraževalna dejavnost), lahko v Mekinjskem samostanu po prehodnem dogovoru najamejo posamezniki ali organizacije iz Kamnika in izven, in sicer tako profitne organizacije kot tudi neprofitne iz območja Kamnika in izven njega. Od tega, ali je organizacija profitna, neprofitna in ali je z območja Kamnika oziroma izven njega, je tudi odvisna cena uporabe prostorov. Najeti je možno Malo in Veliko dvorano Marijin dom, Dvorano mansarda, Veliki atrij, Dvorišče in Kapelo. Cenik, ki velja od 1. 6. 2018, pa je objavljen na uradni spletni strani Javnega zavoda Mekinjski samostan, in sicer tukaj.

 


<< Nazaj | Novice