Mali grad

Žulj tedna

15.11.2016

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, kdaj se bo sanirala pregrada med potokoma Nevljica in Oševek, saj se je pregrada porušila in sedaj Olševek nima iztoka .

Odgovor občinske uprave

Občina Kamnik je v okviru interventnih ukrepov naročila odstranitev podrte vrbe, ki je povzročila porušenje pregrade, in plavja v Nevljici. Izveden je bil ogled na terenu, kjer je bilo ugotovljeno, da zaščita kanalizacijske cevi ni ogrožena.

Zaradi visokega vodostaja in varnosti bo natančnejši pregled pregrade izveden, ko se bodo vremenske razmere stabilizirale in omogočile varen ogled objekta. Na podlagi teh ugotovitev bodo sprejeti ustrezni ukrepi za sanacijo.


<< Nazaj | Novice