Mali grad

Žulj tedna

15.05.2018

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanka sprašuje, kje in na kakšen način si lahko zaradi prenehanja dejavnosti koncesionarke Pikl Istenič Helene, dr. med., spec. ginek. in porod. izbere novega osebnega zdravnika na področju ginekologije.

Odgovor občinske uprave

Občina Kamnik občanke obvešča, ki imajo za svojo osebno ginekologinjo izbrano koncesionarko Pikl Istenič Heleno, dr. med., spec. ginek. in porod. in z dnem 30. 6. 2018 preneha s svojo dejavnostjo, da lahko že sedaj v Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik izberejo svojo novo ginekologinj, in sicer Majo Merkun, dr. med., spec. ginek. in porod. 

Telefon za naročanje: 01/831 86 02

Dan

Delovni čas

Ponedeljek

13:00 - 20:00

Torek

6:30 - 14:30

Sreda

6:30 - 13:30

Četrtek

13:00 - 19:00

Petek

6:30 - 13:30


Vsak delovni dan se lahko oglasite v ginekološki ordinaciji Maje Merkun, dr. med., spec. ginek. in porod., kjer podpišete izjavo o izbiri zdravnika, za prenos kartoteke pa je potrebno obvestiti tudi ordinacijo koncesionarke Pikl Istenič Heleno, dr. med., spec. ginek. in porod.


<< Nazaj | Novice