Mali grad

Žulj tedna

13.06.2017

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, ali Občina Kamnik kratkoročno načrtuje izgradnjo igrišča, ki bi omogočilo izvajanje športnih aktivnosti za otroke z Ljubljanske, Steletove in Zikove ulice.

Odgovor občinske uprave

Igrišče za omenjeno območje je predvideno v sklopu izgradnje Osnovne šole Frana Albrehta s športno dvorano in zunanjo ureditvijo. Zunanja ureditev, kjer so predvidene športne površine, tako za obe šoli, kot tudi ostale uporabnike, je predvidena v tretji, to je zadnji, fazi izgradnje omenjenega kompleksa. Gradbeno dovoljenje predvideva izgradnjo manjšega stadiona s tekaško stezo, površin namenjenih skoku v daljavo, dveh košarkarskih igrišč, rokometnega in nogometnega igrišča, površin namenjenih odbojki ter odbojki na mivki, uredile naj bi se tudi učilnice na prostem za učence prve triade. Terminski plan izgradnje zunanjih površin za enkrat še ni znan in je odvisen od razpoložljivosti proračunskih sredstev.


<< Nazaj | Novice