Mali grad

Žulj tedna

12.12.2017

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanko zanima, ali se bodo obudili tedenski družabni plesni večeri za vse ljubitelje plesov in dobre glasbe v Domu kulture Kamnik, ki so se nekdaj tam odvijali. Kamnik ima sicer vrsto dogodkov, a so vezani na enkratnost ali na članarine posameznih organizacij.

Odgovor občinske uprave

V Domu kulture Kamnik sicer že potekajo plesni tečaji swinga ter plesni večeri, ki jih organizira društvo Swinging Kamnik. Ti plesni večeri niso vezani na članstvo v društvu. Več informacij boste dobili na elektronskem naslovu organizatorja teh večerov: swingingkamnik@gmail.com. Sicer pa se na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik trudijo, da bi v programu Doma kulture Kamnik vsakdo našel nekaj zase. Tako so za letošnjo gledališko sezono že ustaljenim abonmajem dodali še sklop glasbenih nastopov z večerjo, ki smo jih poimenovali Glasba z okusom. Odločeni pa so, da bodo program Doma kulture Kamnik v prihodnjih sezonah razvijali še naprej in mogoče tudi v smer plesnih večerov. Priporočamo vam, da sledite novicam iz Doma kulture Kamnik tudi preko elektronskih novic, na katere se lahko naročite na naslovu domkulturekamnik@gmail.com.


<< Nazaj | Novice