Mali grad

Žulj tedna

10.04.2018

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanka je zasledila nekatere kršitve najemnikov kamniških vrtičkov (neurejenost) in na Občino naslovila vprašanje, kakšne so obveznosti najemnikov zemljišč, ki jih Občina Kamnik daje v najem občankam in občanom.

Odgovor občinske uprave

V izogib morebitnim nejasnostim glede obveznosti najemnikov najetih zemljišč v namen vrtičkarstva Občina Kamnik opominja na ključne določbe iz najemnih pogodb in sicer, da:

V kolikor določb najemne pogodbe (6. člena) vtričkarji ne upoštevajo,  Občina Kamnik kršiteljem odpove najemno pogodbo za najem vrta. Vsekakor pa je skrb za lepo okolje in zgledno urejeno površino vrtička tudi in predvsem stvar vsakega posameznika.


<< Nazaj | Novice