Mali grad

Žulj tedna

08.11.2016

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, ali Občina za namen nakupa in vgradnje toplotne črpalke razpisuje kakšna nepovratna sredstva.

Odgovor občinske uprave

Na osnovi razpisa za dodelitev sredstev občinskega proračuna za spodbujanje izvajanja ukrepov učinkovite rabe energije in izrabe obnovljivih virov energije v letu 2016 (objavljen 25. marca 2016 v Kamničan/ki št. 6 in na uradni spletni strani Občine Kamnik), se v letošnjem letu nepovratna sredstva dodelijo za naslednje ukrepe:

Nakupa in vgradnje toplotnih črpalk Občina Kamnik žal ne subvencionira.


<< Nazaj | Novice