Mali grad

Žulj tedna

08.05.2018

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, ali bodo tudi letos na voljo letne karte za kamniški bazen Pod Skalco?

Odgovor občinske uprave

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, ki opravlja z mestnim kopališčem Pod skalco, bo predvidoma v ponedeljek, 21. maja 2018, začel s predprodajo letnih kart za kopališče. V predprodaji, ki bo trajala do vključno petka, 8. junija, 2018, je cena letnih kart za odrasle 25 evrov, kasneje bo cena 40 evrov. Karte lahko kupite na Turistično-informativnem centru na Glavnem trgu 2 v Kamniku, priložiti pa morate tudi fotografijo imetnika karte. Slednje velja za tiste, ki še nimajo izdelane letne vstopnice, tisti, ki ste jo imeli že v lanskem letu, pa jo prinesete s seboj.

Dodatne informacije so na voljo pri Franciju Kramarju na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik (Glavni trg 2) ali po telefonu 051/390 361.

Cenik vstopnic za letošnje leto si lahko ogledate tukaj.


<< Nazaj | Novice