Mali grad

Žulj tedna

07.03.2017

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanka sprašuje, kje bo potekala trasa plinovoda Kidričevo–Vodice, ki jo je v prejšnjem tednu potrdila Vlada Republike Slovenije?

Odgovor občinske uprave

Slika vsebuje grafiko, na kateri je podrobneje prikazan potek predloga najustreznejše variante po območju občine Kamnik, ki jo je Vlada Republike Slovenije potrdila v četrtek, 23. 2. 2017.

V nadaljnjih fazah priprave državnega prostorskega načrta (DPN) za prenosni plinovod Kidričevo–Vodice, bo trasa plinovoda umeščena v prostor natančneje, na parcelo natančno.

V skladu s veljavno zakonodajo, bo kraj in čas javne razgrnitve objavljen na krajevno običajen način.


<< Nazaj | Novice