Mali grad

Žulj tedna

05.12.2017

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanka je v Kamniku kupila hišo. Zanima jo, kam naj sporoči novega zavezanca za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča.

Odgovor občinske uprave

Na podlagi Odloka o nadomestilu za uporabo stavbnega zemljišča v občini Kamnik (Ur. list RS, št. 100/2011, 99/2012) je zavezanec za plačilo nadomestila za zazidalno stavbno zemljišče njegov uporabnik. Spremembo zavezanca je dolžan vložiti uporabnik oziroma nov lastnik. Obrazec za spremembo zavezanca plačila nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča je dostopen na uradni spletni strani Občine Kamnik: http://www.kamnik.si/vloge-in-obrazci.


<< Nazaj | Novice