Mali grad

Žulj tedna

05.06.2018

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanko zanima, ali ima Občina Kamnik seznam/register prostih poslovnih prostorov, ki se oddajajo. Na komercialnih straneh je objavljeno zelo malo prostorov, kot Kamničanka pa ve, da je ogromno poslovnih prostorov, ki samevajo.

Odgovor občinske uprave

Občina Kamnik ne razpolaga z registrom poslovnih prostorov, ki se oddajajo v najem na območju občine Kamnik. Oddaja poslovnih prostorov je izključno v domeni svobodne odločitve pravnih in fizičnih oseb, ki se odločijo na tak način razpolagati s svojo lastnino, prav tako tudi, če bodo svojo namero o oddaji v najem oglaševale ali ne.


<< Nazaj | Novice