Mali grad

Žulj tedna

04.10.2016

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, kdaj bo potekala jesenska akcija zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na območju občine Kamnik.

Odgovor občinske uprave

Podjetje Publicus d. o. o. obvešča občanke in občane, da bo jesenska akcija zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev na območju občine Kamnik potekala v soboto, 8. in 15. oktobra 2016. Akcija bo izvedena s tovornim vozilom, opremljenim z ustreznimi posodami za zbiranje posameznih vrst nevarnih odpadkov. Tovrstne odpadke boste lahko oddali usposobljeni ekipi, ki vas bo pričakovala na naslednjih lokacijah:

V OKVIRU AKCIJE ZBIRANJA LAHKO ODDATE

Vse občanke in občane še posebej opozarjajo na oddajo odpadnih jedilnih olj, ki vse prevečkrat končajo bodisi med različnimi vrstami komunalnih odpadkov (mešani komunalni odpadki, biološko razgradljivi kuhinjski odpadki, …) bodisi v javni kanalizaciji oziroma greznicah. Tovrstni odpadek lahko poleg oddaje v okviru akcije, oddate tudi v Zbirni center Suhadole v času obratovanja:


<< Nazaj | Novice