Mali grad

Žulj tedna

04.07.2017

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanko zanima, kdaj bodo na voljo letne vstopnice za vstop na kamniški bazen Pod skalco.

Odgovor občinske uprave

Z Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik sporočajo, da so letne vstopnice za tiste, ki so te kupili pred petkom, 9. junija 2017, že na voljo na kamniškem bazenu Pod Skalco. Vstopnice občanke in občani lahko prevzamejo z ustreznim dokazilom. Trenutno je na voljo približno 300 takih vstopnic, drugih 500 pa je še v izdelavi in bodo dostopne najkasneje do sobote, 15. julija 2017. Do takrat lahko brez težav vstopate na bazen z ustreznim dokumentom (račun, obrazec, ki smo vam ga skopirali), v primeru, da kaj od tega pozabite, pa tudi z osebnim dokumentom.

Na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik se soočajo z velikimi težavami, saj kupci vstopnic po navadi s seboj ne prinesejo slike, ali pa le-te še niso dostavili, zato prosijo vse občanke in občane, ki si želijo imeti letne vstopnice, da slike prinesejo s seboj.  

Še naprej vam želimo veliko sončnih dni in prijetnega plavanja v kamniškem bazenu Pod skalco.


<< Nazaj | Novice