Mali grad

Žulj tedna

03.04.2018

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima zakaj se še vedno dovoljuje parkiranje na Trgu svobode in okolici?

Odgovor občinske uprave

Na omenjeni lokaciji je občinska uprava v začetku letošnjega leta spremenila prometno signalizacijo, ki omogoča kratkotrajno parkiranje v primeru dostave za čas 30 minut, kar je potrebno označiti s parkirno uro.

Nadzori nad nepravilno parkiranimi vozili na omenjeni lokaciji se izvajajo in se bodo tudi v prihodnje. Občinsko redarstvo je in bo zoper kršitelje ukrepalo skladno z veljavno zakonodajo. Dejstvo pa je, da redar ne more biti ves čas prisoten na eni lokaciji, kar pa se nekateri predobro zavedajo in to tudi izkoristijo.


<< Nazaj | Novice