Mali grad

Žulj tedna

01.03.2016

 

Žulj tednaKer je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš "Žulj tedna". Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, kakšen je postopek sklenitve zakupne pogodbe za najem vrtička.

Odgovor občinske uprave

Z iztekom leta 2015 so večini zakupnikom potekle zakupne pogodbe za najem vrtičkov na občinskem zemljišču v Črni (cona A in B), in sicer za obdobje petih let. Občina bo v kratkem vse zakupnike pozvala z dopisom, da za nadaljnji najem podajo nove vloge, v primeru, da ne želijo biti več zakupniki občinskih vrtičkov, pa naj o tem Občino Kamnik obvestijo pisno ali po elektronski pošti. Z zainteresiranimi zakupniki vrtičkov v Črni bodo sklenjene pogodbe. Občina bo v kratkem pozvala tudi zakupnike vrtičkov na Zapricah, naj vrnejo podpisane zakupne pogodbe.

Obrazec vloge za najem javne površine, torej za najem vrtička, dobite na vložišču Občine Kamnik (v sobi številka 1, Glavni trg 24) ali na uradni spletni strani Občine Kamnik, in sicer tukaj. Izpolnjeno vlogo lahko oddate na vložišče Občine ali jo pošljete na elektronski naslov občina@kamnik.si.

Za dodatne informacije se lahko obrnite na Lidijo Fujan (telefon: 01 831 81 38, elektronska pošta: lidija.fujan@kamnik.si).


<< Nazaj | Novice