Mali grad

Živilska tržnica v Kamniku jutri odpira svoja vrata

06.04.2020

 

Živilska tržnica v Kamniku jutri odpira svoja vrataObčanke in občane obveščamo, da kamniška tržnica ponovno odpira svoja vrata. Po navodilu Občinskega štaba civilne zaščite smo se v sredini meseca marca odločili, da v skladu s preprečevanjem nadaljnjega širjenja okužbe s koronavirusom, vrata tržnice v Kamniku do nadaljnjega zapremo. Vseeno smo podprli ponudnike kamniške tržnice in jim omogočili, da so bili obiskovalkam ter obiskovalcem še vedno na voljo, in sicer preko osebnega prevzema pri ponudnikih oziroma dostave izdelkov s strani ponudnikov na dom. Danes, 6. aprila, pa je bila sprejeta odločitev, da se vrata tržnice ponovno odprejo.

Veljal bo nov režim nakupovanja, in sicer v skladu z obveznimi ukrepi in navodili pristojnih institucij za preprečevanje okužb v času epidemije COVID19.

Navodila:

Vljudno prosimo za dosledno upoštevanje vseh navodil, obenem pa se zahvaljujemo tako v imenu Občine Kamnik kot tudi v imenu upravljalca tržnice Komunalnega podjetja Kamnik d. o. o. za razumevanje vsem ponudnikom kamniške tržnice, ki ste v času zaprtja poskušali vseeno oskrbeti naše občanke in občane z vašimi izdelki in pridelki.

Priporočila za prodajalne si lahko prebrete tudi TUKAJ.

Želimo vam prijetne nakupe.

#OSTANIMODOMA. SKUPAJ BOMO ZMOGLI. SOLIDARNOST, POMOČ IN POZITIVNO RAZMIŠLJANJE.


<< Nazaj | Novice