Mali grad

Zimske razmere v občini Kamnik do 8. ure

03.02.2018

 

Zimske razmere v občini Kamnik do 8. ureDežurna ekipa koncesionarja, Komunalnega podjetja Kamnik d. d., je ob 4.30 pričela s pluženjem in posipanjem glavnih povezovalnih cest in klančin. Prav tako se čistijo tudi parkirišča v ožjem delu mesta, delavci iz naslova javnih del pa skrbno urejajo in čistijo pločnike na Glavnem trgu, Šutni in v ostalem ožjem delu mesta.

Občinske in regionalne ceste so prevozne, vseeno pa je potrebna previdnost v cestnem prometu in upoštevanje trenutnih zimskih razmer. Vsekakor se na pot odpravite z ustrezno zimsko opremo.

Agencija Republike Slovenije za okolje napoveduje, da bo danes oblačno z občasnim sneženjem, ki bo pogostejše v južni polovici Slovenije. Padavine bodo popoldne slabele in do večera večinoma ponehale, le ponekod v južnih krajih se bodo sprva lahko pojavljale še v noči na nedeljo. Jutri bo delno jasno, po nekaterih nižinah se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost. Najnižje temperature bodo od -9 do -1, najvišje dnevne pa od -1 do 4 stopinje Celzija.


<< Nazaj | Novice