Mali grad

Zimske razmere v občini Kamnik do 13. ure

07.02.2018

 

Zimske razmere v občini Kamnik do 13. ureEkipe koncesionarja, Komunalnega podjetja Kamnik d. d., so ob 11. uri pričele s pluženjem in posipanjem vseh stranskih občinskih cest, parkirišč in pločnikov. Na nekaterih višje ležečih območjih občine je bilo potrebno ponovno plužiti in posipati.

Občinske in regionalne ceste so prevozne, vseeno pa je potrebna previdnost v cestnem prometu in upoštevanje trenutnih snežnih razmer. Vsekakor se na pot odpravite z ustrezno zimsko opremo.

Agencija Republike Slovenije za okolje napoveduje, da bo popoldan oblačno, občasno se bodo pojavljale krajevne padavine. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2 stopinji Celzija. Zvečer in ponoči bo predvsem v južni in vzhodni ter deloma osrednji Sloveniji občasno rahlo snežilo, najnižje jutranje temperature pa bodo od -3 do 2 stopinji Celzija. Jutri bo večinoma oblačno, ponekod na severovzhodu bo predvsem dopoldne še rahlo snežilo, sneg bo lahko prehajal tudi v dež. Popoldne se bodo ponekod oblaki prehodno trgali.


<< Nazaj | Novice