Mali grad

Zimske razmere v občini Kamnik

16.12.2017

 

Zimske razmere v občini KamnikPonoči je dež povsod po nižinah prešel v sneg. Okoli 24. ure je začelo snežiti tudi v občini Kamnik. Največ snega, kar do 15 centimetrov, je zapadlo v višje ležečih krajih. Enote Komunalnega podjetja Kamnik, d. d. pa so ob 6. uri pričele s pluženjem in posipanjem občinskih cest.

Največ preglavic v prometu je povzročal izredno moker in težak sneg, kar je oteževalo delo plužnim in posipalnim enotam. Občinske ceste so prevozne, prav tako so prevozne regionalne ceste, voznice in voznike pa vseeno pozivamo, da vožnjo prilagodijo voznim razmeram ter se na pot odpravijo le z ustrezno zimsko opremo.

Agencija Republike Slovenije za okolje za danes napoveduje, da bo večinoma oblačno, popoldne se bo ponekod v zahodnih krajih delno zjasnilo Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 1 Celzija, najvišje dnevne od 0 do 4. V nedeljo bo deloma sončno z občasno povečano oblačnostjo. Po nekaterih nižinah bo megla. V ponedeljek bo na zahodu zmerno od pretežno oblačno, v osrednjih in vzhodnih krajih bo deloma sončno, po kotlinah pa se bo zadrževala megla. V torek bo pretežno oblačno.


<< Nazaj | Novice