Mali grad

Zimske razmere v občini Kamnik

13.11.2017

 

Zimske razmere v občini KamnikS strani izvajalca zimske službe smo bili obveščeni, da so ob 6. uri pričeli s posipanjem občinskih cest, saj se sneg v višjih ležečih predelih že oprijema cestišča. Posebna pozornost je namenjena odsekom, kjer se izvajajo organizirani prevozi otrok v šolo.

Občina Kamnik opozarja, da moramo pozimi, ko so vremenske razmere nepredvidljive, udeleženci v prometu, predvsem vozniki motornih vozil, predvideti možnost hitre spremembe voznih razmer. Ob spremenjenih voznih razmerah je temeljni pogoj za varno udeležbo v prometu ustrezna zimska oprema motornega, pa tudi priklopnega vozila, za kar moramo pravočasno poskrbeti.

Agencija Republike Slovenije za okolje za jutri napoveduje, da bo sprva oblačno, ponekod na jugovzhodu bo dopoldne občasno še rahlo snežilo ali deževalo, drugod pa bo suho. Čez dan se bo predvsem na zahodu delno zjasnilo. V vzhodnih krajih bo še pihal okrepljen severni veter, ki bo popoldne oslabel. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, na severozahodu do -4, , najvišje dnevne od 2 do 7 stopinj Celzija.


<< Nazaj | Novice