Mali grad

Zimske razmere v občini Kamnik – stanje do 11. ure

03.03.2016

 

Zimske razmere v občini Kamnik – stanje do 11. ure

Pristojne službe, ki na terenu oziroma v višje ležečih predelih občine spremljajo razmere na cestah, obveščajo, da snežne padavine pojenjajo. Zapadlo je do 25 centimetrov snega. Zaradi močnega severnega vetra pa nastajajo snežni zameti predvsem na območju Črnivca in prelaza Kozjak, zato previdnost ni odveč.

Voznike in voznice naprošajo, da vožnjo prilagodijo voznim razmeram ter se na pot odpravijo z ustrezno zimsko opremo. 


Zimske razmere v občini Kamnik – stanje do 8. ure

Ekipe Komunalnega podjetja Kamnik d. d., ki v okviru koncesijske pogodbe izvajajo zimsko službo na območju občine Kamnik, so ob 6. uri pričele s posipanjem in pluženjem cest višje ležečih predelov občine ter šolskih poti, kjer je zapadlo do 6 centimetrov snega.

Zimske razmere v občini Kamnik – stanje do 8. ure

Občinske ceste v višje ležečih območjih so prevozne. Pristojne službe, ki bodo še naprej spremljale razmere na cestah, pa voznike naprošajo, da vožnjo prilagodijo voznim razmeram ter se na pot odpravijo z ustrezno zimsko opremo.  

Po napovedi meteorologov bo danes oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo v notranjosti čez dan spustila do nižin. Pihal bo severovzhodni veter, ponoči bodo padavine od severozahoda slabele. Jutri zjutraj se bodo predvsem v vzhodni Sloveniji še pojavljale padavine, veter severnih smeri pa bo oslabel. Dopoldne se bo od zahoda začelo postopno jasniti.


<< Nazaj | Novice