Mali grad

Zimske radosti v Kamniku

07.12.2013

 

Vabljeni v Kamnik in okolico v teh lepih zimskih dnevih, ko se temperature spustijo pod ledišče in se pokrajina odene v snežno belo odejo. Možnosti za številne aktivnosti, sprostitev, obisk prireditev in kulinarična doživetja je veliko. Kaj vse lahko doživite v Kamniku in okolici si lahko preberete v novi zloženki: Zimske radosti v Kamniku, ki smo jo na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik izdali v sodelovanju s kamniškimi turističnimi ponudniki.

Zloženka je izšla v slovenskem, v kratkem pa bo tudi v angleškem jeziku. V njej smo izpostavili zimske aktivnosti v naravi; od pohodništva, smučanja, sankanja, teka na smučeh, jahanja in vožnje s kočijo kot tudi holistični center zdravja, terme in wellness ponudbo. V njej boste našli tudi kaj vse ponuja mestno jedro Kamnika, kamniško podeželje, katere so tradicionalne decembrske prireditve ter kulinarično doživetje z Okusi Kamnika. Posebno mesto v zloženki imajo tudi namigi za izlete, s katerimi želimo goste oziroma turiste prepričati, da v naših koncih ostanejo dlje in jim namigniti kako kar se da najbolje izkoristiti proste dni.

Zloženko boste konec tedna že lahko dobili v kamniškem Turistično informacijskem centru, Glavni trg 2, kasneje pa tudi pri vseh kamniških turističnih ponudnikih. Poskrbeli pa bomo tudi za močno distribucijo po Ljubljani in okolici in tudi na ta način spodbudili turiste, da obiščejo naš Kamnik v naročju Kamniško – Savinjskih Alp.

Zloženko si lahko ogledate tudi tukaj.

Besedilo in fotografiji: Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice