Mali grad

Zimska idila in ARTish v Kamniku

08.12.2012

 

Z današnjim dnem se je tako uradno začela prireditev Kamnik. Decembra. Čas veselja. Med 7. in 31. decembrom nam Zavod za turizem in šport v občini Kamnik v starem mestnem jedru prvič pripravlja raznovrstne brezplačne dogodke in prireditve.

Snežno zimsko idilo smo danes v Kamniku obogatili s festivalom ARTish. Na Glavnem trgu lahko vse do 19. ure obiščete prodajno razstavo avtorskih del ustvarjalcev, ki so nam postregli z unikatnim nakitom, oblačili in obuvali, pohištvom, ilustracijami, lutkami, dodatki za dom, keramiko in lesenimi izdelki.

ARTishani, ki se predstavljajo v Kamniku so:

DORIMU ∫ ZELOLEPO ∫ PISANO NA KOŽO – Simona Kogovšek ∫ MARGARET88 - Marjeta Pezdirec ∫ POPIKOKI ∫ MAJOKO ART∫ ENERGETSKE KREACIJE – Mateja Pirc ∫ MARUJI ∫ HA HA! ∫ LUBLANSKA ∫ BARBARA ČERNE ∫ BITJASTOVZORČASTI SVET LAURE LIČER ∫ Handmade sweetheART ∫ UH – URŠKA HABJAN ∫ LILI GARBAJS ∫ JANA SELIŠKAR ∫ METKACVETKA – Marjeta Hribar ∫ TEJA IDEJA ∫ MARMEU ∫ VESNA STANIMIROVIĆ ∫ ALJA STARC ∫ KATJA ČEMAŽAR ∫ MARYLOU ∫ MUHTE-MILENKA GRČAR ∫ MOJA-KAPA.SI – Nataša Vižintin ∫ AIKO – Maja Zurovac ∫ TARNULJČICA – Tara Jovanović ∫ POGUMNI PAKETKI – Andreja Pucelj ∫ PATSY

Prireditev Kamnik. Decembra. Čas veselja je dopoldan slavnostno naznanila v.d. direktorica Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Urška Kolar in povedala: »Veseli me, da so se ARTish-ani kljub vremenu in slabim vremenskim razmeram na cesti odločili, da svoje izdelke pokažejo Kamničanom. Izbira unikatnih izdelkov je velika, zato sem prepričana, da boste našli tudi kakšno darilo za vaše najbližje«.Ob koncu pa vse navzoče povabila tudi na druge dogodke, ki jih pripravlja Zavod za turizem in šport v občini Kamnik. Že danes zvečer vas čaka koncert štirih mladih, v tujini šolanih jazz glasbenikov, Artbeaters.

Vabljeni torej v Kamnik na raznovrstne brezplačne dogodke in prireditve pod skupnim imenom Kamnik. Decembra. Čas veselja.


<< Nazaj | Novice