Mali grad

Zimska akcija v občini Kamnik

02.02.2015

 

Preko noči je na območju občine Kamnik zapadlo do 3 centimetre snega, v višje ležečih predeli do 7 centimetrov. Ob 3. uri so vse posipalne enote začele s posipanje občinskih cest, predvsem odsekov, kjer potekajo šolski prevozi, višje ležeča območja in glavne prometnice. V višje ležečih območjih Tuhinjske doline in doline Črne, so začeli s pluženjem cest.

Vremenska napoved Agencije RS za okolje napoveduje, da se bo zjutraj od zahoda povsod zjasnilo, po nekaterih kotlinah bo nastala megla. Čez dan bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6. Jutri se bo od jugozahoda oblačnost povečala, na severovzhodu bo še deloma sončno. Popoldne se bodo predvsem v zahodni polovici Sloveniji pojavljale občasne krajevne padavine. V notranjosti Slovenije bo večinoma snežilo. V sredo bo oblačno, dopoldne se bo rahlo sneženje od jugozahoda postopno razširilo nad vso Slovenijo. V četrtek bo oblačno s sneženjem.

Zjutraj so bile ceste v naši občini prevozne z zimsko opremo, zato še posebej opozarjamo, da morajo pozimi udeleženci v prometu, predvsem vozniki motornih vozil, ko so vremenske razmere nepredvidljive, računati na možnost hitre spremembe voznih razmer.

 


<< Nazaj | Novice