Mali grad

Zgodil se je tretji dobrodelni Županov ples

29.03.2010

 

V soboto, 27. marca je v Športni hali Kamnik v organizaciji Liste Toneta Smolnikarka potekal tretji dobrodelni Županov ples. Z zbranim izkupičkom dobrodelnega plesa LTS-Za Kamnik vsako leto pomagala ljudem s posebnimi potrebami. Tokratne pomoči bosta deležna štiriletna Sara iz Šmarce, ki se bori s težko obliko cerebralne paralize ter 29-letni Gregor iz Kamnika, ki je zaradi nesrečnega padca postal paraplegik in pristal na invalidskem vozičku. Zbrana sredstva bodo tako za Saro kot za Gregorja namenjena za nakup hišnega dvigala.

Župan Smolnikar je ob tem izrazil veliko zadovoljstvo ter se zahvalil vsem zbranim za radodarnost in pomoč. Zaradi nedavne odločitve, da se jeseni poslavlja od županske funkcije, pa je bil večer posvečen tudi tej županovi odločitvi ter tako v nekaterih trenutkih še posebej ganljiv. Na odru sta se mu v imenu njegove liste zahvalila predsednik Brane Hafner in občinska svetnica Nives Matjan, ob koncu ga je presenetil še igralec, imitator in prijatelj Marjan Šarec.

Za program so poskrbeli Nuša Derenda ob spremljavi Zlobko Big banda, plesalka Patricija Crnkovič, plesni par Andraž Koritnik in Tjaša Repič, plesalke orientalskih plesov KUOD Bayani, pevka Martina Šraj in komponist Simon Skalar, harmonikar Timi Košir, Anja Pibernik in Slavko Trivković iz dua Svarog s posebno točko z ognjem ter Jože Prezelj na didgeriduju.

Fotogalerija

<< Nazaj | Novice