Mali grad

Zavarovalnica Triglav, Območna enota Kamnik, in Grega Cvirn prejemnika zlatega in srebrnega znaka Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa

14.11.2016

 

Zavarovalnica Triglav, Območna enota Kamnik, in Grega Cvirn prejemnika zlatega in srebrnega znaka Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometaPopoldan sta Ivan Sušnik, v imenu Zavarovalnice Triglav, Območne enote Kamnik, in Grega Cvirn v Poročni dvorani Občine Kamnik iz rok župana Marjana Šarca in predsednika Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik Franca Pivka prejela zlati in srebrni znak Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa, in sicer za njun prispevek k večji varnosti v prometu naše občine.

V imenu Zavarovalnice Triglav, Območne enote Kamnik, prejemnice zlatega znaka Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa 2016, je nagrado prevzel Ivan Sušnik. Zavarovalnica Triglav, Območna enota Kamnik, nam vedno priskoči na pomoč pri organizaciji različnih tekmovanj, vezanih na prometno vzgojo najmlajših udeležencev v cestnem prometu pa do malo starejših. Več kot 10 let neprekinjeno deluje na področju prometne infrastrukture in vzgoje v cestnem prometu in skrbi, da so naše občanke in občani na cesti bolj vidni (vsako leto priskrbi odsevne trakove v akciji »Bodi viden. Bodi previden« in sodeluje v akciji »Kaj veš o prometu?«). Sodelujejo ob Tednu mobilnosti, prav tako pa so opremili preko 1000 otrok kamniških vrtcev in šol z odsevnimi telovniki in z drugimi odsevnimi predmeti.

Grega Cvirn, prejemnik srebrnega znaka Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa 2016, je aktiven član Združenja šoferjev in avtomehanikov Kamnik. Sodelovanje v združenju s pozitivno energijo prenaša tudi na Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik. Že 14 let neprekinjeno deluje na področju prometne preventive in vzgoje v cestnem prometu ter aktivno sodeluje v akcijah Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik. Njegovo sodelovanje je vidno predvsem na področju preventivnih akcij, med njimi naj omenimo »Pasovček«, »Kolesarček« in Teden mobilnosti. Je donator praktičnih nagrad na občinskem tekmovanju »Kaj veš o prometu?« in hkrati veliko postori za varnost naših najmlajših občank in občanov.

ISKRENE ČESTITKE


<< Nazaj | Novice