Mali grad

Zasebni vrtec Zarja upihnil eno svečko

26.10.2011

 

Včeraj dopoldan so otroci, ki obiskujejo zasebni vrtec Zarja, skupaj z vzgojiteljicami upihnili svečko ob prvem letu delovanja vrtca.

 

25. oktobra lanskega leta je svoja vrata odprl zasebni vrtec Zarja. Gre za 10 oddelčni vrtec, ki ga obiskuje 175 otrok in 28 zaposlenih, od tega 23 strokovnih delavcev. Najmlajšim oziroma prvi starostni skupini je namenjenih šest oddelkov, drugi starostni skupini en oddelek, trije oddelki pa so kombinirani. Vrtec se lahko pohvali z veliko telovadnico, lastno kuhinjo, ki se nahaja v osrednjem prostoru v pritličju, ter urejenimi zunanjimi površinami. Investitor je bil Razvojni zavod GPI.

 

Direktorica vrtca, Jelka golob, je ob prvem rojstnem dnevu povedala:"Kaj se lahko pove o prvem letu življenja, ob prvi svečki? Verjemite, veliko in še več. Včeraj 25. oktobra 2011, smo zaposleni v vrtcu Zarja in otroci upihnili našo prvo svečko. Ob prvi obletnici smo pripravili razstavo z naslovom »Življenje v Zarji«. Vabljeni v naše prostore na ogled razstave in pregled našega dela v prvem letu.

Po ogledu razstave boste lahko posedeli v Gostujoči knjižnici, ki je pripravljena za starše, otroke, obiskovalce… Gostujočo knjižnico pripravljamo v sodelovanju z Matično knjižnico Kamnik, več boste lahko izvedeli tudi ovcah, ki so gostovale pri nas in še mnogo drugega."


<< Nazaj | Novice