Mali grad

Zaradi PONOVNO spremenjene odločitve Ministrstva za infrastrukturo, Direktorata za promet, bo »Kamnikbus« nadaljeval z vožnjo

22.01.2015

 

Spoštovane uporabnice in uporabniki »Kamnikbus-a,«

kot smo konec minulega tedna objavili na občinski spletni strani, so nam s strani Ministrstva za infrastrukturo, Direktorata za promet, poslali pojasnilo, da v letu 2015 niso več pripravljeni podpisati tripartitnega dogovora med Občino Kamnik, pristojnim ministrstvom in podjetjem Kam-Bus d.o.o. o izvajanju linij »Kamnikbus-a« na območju kamniške občine.

Glede na dejstvo, da nas je pristojno ministrstvo samo izpostavilo kot primer dobre prakse mestno-turističnega avtobusa in so želele nekatere sosednje občine prav tako urediti tak način avtobusnih linij, nam je bila še toliko bolj nesmiselna in nelogična odločitev ministrstva o prekinitvi projekta, za katerega ministrstvo samo ni zagotovilo nikakršnih finančnih sredstev.

A se je izkazalo, da so bili na Ministrstvu za infrastrukturo, Direktoratu za promet, le malce prehitri z nespametno odločitvijo in so nam zato danes, v četrtek, 22. januarja, poslali PONOVNO SPREMENJENO odločitev, ki se glasi, da so pripravljeni skleniti tripartitni sporazum, kar pomeni, da bo »KAMNIKBUS« ZA OBČANKE IN OBČANE ŠE NAPREJ NA VOLJO.

 

    


<< Nazaj | Novice