Mali grad

Zaprtje drsališča v Kamniku

23.01.2012

 

Včeraj so z zaključno prireditvijo zaprli drsališče v starem mestnem jedru Kamnika. Poslovili smo se z besedami podžupanje mag. Julijane Bizjak Mlakar in direktorice Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik dr. Andreji Eržen. Za sladkorček na koncu pa so nam ponovno zaplesale dekleta iz mažoretne skupine Veronika.

Direktorica Zavoda se je zahvalila za obisk vsem, ki so s svojo prisotnostjo popestrili letošnje dogajanje na drsališču. Povedala je, da se na Zavodu veselijo vsakoletno večjega števila drsalcev, letos naj bi v času obratovanja, se pravi v teh 8 tednih, bilo kar okrog 8.000 drsalcev.

Mag. Julijana Bizjak Mlakar se je zahvalila zaposlenim Zavoda za turizem in šport Kamnik. Obljubila je, da se bodo na Občini ponovno potrudili zbrati potrebne finance, da bomo Kamničani lahko ponovno drsali konec leta 2012. Povabila pa je vse, da letošnjo zimo obiščejo še katero od drugih kamniških znamenitosti. Vabljeni na Veliko planino, Kamniško Bistrico, Terme Snovik in ostale turistične destinacije občine Kamnik. Gospa Mlakar je spomnila tudi na na novo odprti muzej v Tunjicah – Muzej najstarejših fosilov morskih konjičkov na svetu.

Hvala vsem za obisk Kamniškega drsališča in nasvidenje decembra 2012!

Besedilo in fotografije: Urška Osolnik, Zavod za turizem in šport


<< Nazaj | Novice