Mali grad

Zapore cest v času 49. Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine

02.09.2019

 

Zapore cest v času 49. Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščineVsako leto je drug konec tedna v septembru v Kamniku rezerviran za največji etnološki festival v Sloveniji – Dneve narodnih noš in oblačilne dediščine. Središče mesta bo tako od četrtka, 5. septembra, do nedelje, 8. septembra, v znamenju tradicije, etnologije in zabave.

Ker gre za večjo prireditev, ki bo prinesla pester program razstav, glasbenih in kulturnih nastopov, bogato ponudbo za najmlajše ter sejem domače in umetnostne obrti, bodo tudi letos cestne zapore v središču mesta.

Vsem prebivalcem mestnega središča kot tudi vsem ostalim občanom se opravičujemo za vse morebitne nevšečnosti in jih prosimo za razumevanje. Za prometno varnost bodo skrbeli reditelji. Ob tem vse vljudno prosimo za upoštevanje njihovih navodil, za razumevanje in strpnost v prometu.

Zapora cest in prometni režim

Urejeni obvozi

Zapora parkirišč

Za prometno varnost bodo skrbeli reditelji. Ob tem vas prosimo za upoštevanje njihovih navodil, za razumevanje in strpnost v prometu. Opravičujemo pa se za morebitne nevšečnosti.

Za sveže novice o 49. Dnevih narodnih noš in oblačilne dediščine spremljajte facebook stran Dnevi narodnih noš oziroma spletno stran narodnenose.si.


<< Nazaj | Novice