Mali grad

Zapora ceste v času gradnje plinovodnega omrežja v Kamniku, povezava za Calcit

15.09.2014

 

Podjetje Adraplin d.o.o. obvešča občanke in občane, da se bo v prihodnjih dneh začela izvajati gradnja plinovodnega omrežja v Kamniku, povezava za Calcit, in sicer na odcepih, ki so razvidni iz priloženih grafičnih prilog:

Dela bodo predvidoma zaključena do konca oktobra 2014.

V času gradnje plinovoda na Polčevi poti in Cesti treh talcev bo potekala popolna zapora ceste za naselje Jeranovo. Obvoz bo za dvosmerni promet urejen v smeri Molkova pot – Cankarjeva cesta – Pot na Jeranovo.

V času gradnje plinovoda na Neveljski poti bo le-ta popolnoma zaprta, razen za stanovalce, katerim bo omogočen dostop do doma. Obvoz bo za dvosmerni promet urejen v smeri Nevlje – Kamnik – Cankarjeva cesta.

Prosimo vas, da v času gradnje upoštevate prometne oznake na gradbišču in s tem pripomorete, da ne bo prihajalo do nepotrebnih zastojev. V primeru kakršnihkoli nevšečnosti, vas prosimo, da to sporočite na ADRIAPLIN, na telefonsko številko 080 33 00.

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in potrpljenje v času gradnje. Potrudili se bomo, da bodo dela hitro in kvalitetno izvedena.

Z lepimi pozdravi,

mag. Livio Marziani, direktor Adriaplin d.o.o.


<< Nazaj | Novice